Kategoriat
Yleinen

Vaaleja vaalien perään

Historialliset aluevaalit on nyt käyty ja ensimmäiset aluevaltuustot valittu. Itse sain 27 (kaksikymmentäseitsemän) ääntä vaikka en harmikseni oikeastaan voinut laittaa yhtään panoksia kampanjointiin. Totta puhuen, en ole vieläkään täysin toipunut kuntavaaleista tai niissä kampanjointi on vielä liian tuoreessa muistissa. Lisäksi henkilökohtaisessa elämässäni oli vaalien ajan ja vieläkin vähän myllerrystä eikä energia olisi mitenkään riittänyt. Varsin hyvä valtuusto saatiin kasaan vaikka minä en siellä olekaan!

Järvenpään vihreät ry:n edustajana täytyy olla erityisen iloinen sillä neljästä aluevaltuuston vihreästä kaksi on Järvenpäästä! Onnea vielä Tiia Lintula ja Sara Peltola! Huikeita tyyppejä haastavaan paikkaan.

Otsikko vaaleja vaalien perään juontaa siitä, että kun taas yhdet vaalit saatiin pois päiväjärjestyksestä, toiset on jo edessä. Eduskuntavaalit käydään vuonna 2023, jonka jälkeen saa taas levätä kokonaisen vuoden ennen seuraavia kuntavaaleja. On oikeasti fyysisesti, henkisesti sekä taloudellisesti raskasta pyöräyttää vaalikampanja. Se vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Ehkä seuraaviin kuntavaaleihin mennessä aika on tehnyt tehtävänsä ja muistot ovat taas kultaa.

Sainpahan pitkästä aikaa kirjoitettua tännekin jotain. Mahtavaa kevään jatkoa sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *