Kuka?

Jere Haavisto Sarvikalliolla

Olen 30-vuotias järvenpääläinen. Jouduin Järvenpään vetovoiman uhriksi, kun muutin tänne 2018 silloisen avovaimoni ja kissani kanssa Vantaan Tikkurilasta. Olen asunut Vantaalla koko lapsuuden ja aikuisiän.

Kulutan ylimääräisen energiani metallimusiikin tahdissa kuntosalilla sekä lenkkipoluilla. Ahmin uutta tietoa kirjoista, mielenkiintoisilta ihmisiltä ja kulttuurikohteista. Teen myös olutta ja nautin kalastamisesta sekä luonnossa oleskelusta.

Olen luonteeltani rauhallinen, faktoja rakastava ja analyyttinen. Minulla ei ole ehdottomia mielipiteitä, vaan olen aina valmis keskustelemaan sekä muokkaamaan käsitystäni, mikäli asiat ovat hyvin perusteltuja. Uskon siihen, että asiat riitelevät, eivät ihmiset. Pyrin avaamaan ajatuksiani lisää blogissa.

Jere Haavisto

Luottamushenkilö ja varavaltuutettu – Järvenpään Vihreät

Olen koulutukseltani tietojenkäsittelyn tradenomi ja työskentelen tällä hetkellä Satolla IT Operations Managerina. Vastaan yrityksen IT tuotannosta, tietoturvasta sekä loppukäyttäjäpalveluista.

Minulle on kertynyt työkokemusta vuosien varrella mitä erilaisimmista työtehtävistä ja uskon sen olevan luottamushenkilönä edukseni. Värikkään työkokemuksen ansiosta pystyn ymmärtämään eri lähtökohtia, erilaisia ihmisiä sekä asettumaan muiden asemaan päätöksiä tehtäessä. Katso lisää LinkedIn:stäni!

Luottamustoimet

Hyvinvointilautakunta, jäsen (2021-2025)

Lautakunnan edustaja vammaisneuvostossa (2021-2023)

Järvenpään Vihreät ry
Hallituksen sihteeri – 2021, 2022

Hyvinvointilautakunta, varajäsen (2021)

Koulutus

Tradenomi, tietojenkäsittely, Laurea Ammattikorkeakoulu (2015 – 2017)
Opiskelin monimuotototeutuksena työn ohessa Tikkurilan Laureassa. Koulutus koostui liiketalouden sekä tietojenkäsittelyn opinnoista ja yhdisti kattavasti teorian käytännön tekemisen kanssa. Kurssien aikana teimme projekteja oikeille yrityksille.

Tarjoilija, Ravintolakoulu Perho (2006 – 2009)
Hotelli ja ravitsemus-alan perustutkinto. Oppisopimuskoulutus, jonka aikana työskentelin kahvilassa ja olin mukana avaamassa Sokos Hotel Aleksanteria.

Työkokemus

IT Operations Manager, Sato (2021 – )
Vastuullani on liiketoimintakriittisen IT-toimintaympäristön tuotannon ylläpitoon ja kehitykseen liittyvät asiat, loppukäyttäjäpalvelut sekä yrityksen tietoturva.

Jatkuvuuden ja häiriöhallinnan asiantuntija, HSL (2020 – 2021)
Kehitän tietoturvaryhmän jäsenenä organisaation liiketoiminnan jatkuvuutta ja häiriötilanteista toipumista. Tämän lisäksi vastuita tietoturvan kehittämisen ja ylläpitämisen ympärillä.

IT-palveluvastaava, HSL (2018 – 2020)
Vastuullani oli organisaation asiakastietopalvelut, joita hyödynsi muun muassa digitaaliset palvelumme. Olin osaltani myös mukana EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimusten mukaisuuden varmistuksessa. Työssäni tein aktiivisesti palveluiden budjetointia, toimittajaohjausta, riskien hallintaa sekä kehittämistä.

Tietojärjestelmäsuunnittelija, HSL (2017 – 2018)
Tietohallinnon sekalaisia vastuita. Vastasin mm. mobiililaitehallinnasta ja organisaation mobiililaitehankinnoista. Tein tämän tehtävän aikana myös opinnäytetyöni kokonaisarkkitehtuurin kypsyystason arvioinnista ja sen kehittämisestä.

Asiakaspalvelija (2006 – 2017)
Monenlaisia asiakaspalvelutehtäviä. Pääosin ravintola-alalla, mutta sekaan mahtuu myös taksin kuljettamista sekä matkalipun tarkastajana toimimista.